fredag 22 februari 2008

fix me

Heartbroken.
Och hela världen känns ruggigt svart ikväll. Stormar lika mycket i mig som utanför mitt fönster. Hoppas någonting går sönder. Att frisörskylten trillar ner, eller att tre lejon-skylten far åt helvete i blåsten.
Jag orkar inte vara trasig mer nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är en rätt liten och löjlig människa. Istället för att be och kräva att andra ska fixa till den halva person, du kallar för ditt "trasiga jag", kanske du ska försöka göra någonting själv.

Det kan också vara bra att bestämma sig för vad man vill ha innan man börjar kräva åt alla möjliga håll. Lite svårt för omgivningen att anpassa sig till en bortskämd liten flickas omöjliga krav.

Och istället för att försöka äga människorna i din omgivning kan du försöka stödja dem, så kanske de vill ge tillbaka. Man kan inte gå igenom livet med filosofin att bara ta.

Sist men inte minst kan jag tillägga att jag är väl medveten om att du förmodligen kommer bortfärda den här kommentaren och de matnyttiga tips jag har kommit med. Men det är okej, för jag vet att jag har gett dig en chans i alla fall.

Du vet nog vem jag är.