tisdag 29 april 2008

welcome to the good life

Imorgon drar vi, yeeees. Fan vad skönt det ska bli att komma härifrån, ih! Jag är måttligt förtjust över att min bil är stekhet, dock. Men det går nog.. Nervevat och dunk i trettio mil, :D Ehee..


Elin och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika... tralaaa.. (a)

måndag 28 april 2008

one step closer

Test, vilken låt jag är. Haha..

''You are One Step Closer by Linkin Park.

Inside you are very angry. You believe that no one really understands you and will not listen to you. You try to gain peoples attention by doing drastic things. You are also very independent. You desire to speak for yourself and wish that everyone would stop telling you how to live your life.''

Yeah, det är jag. För övrigt blir jag bara så jävla trött på vissa människor, herregud, har folk verkligen inget bättre för sig än att klaga och tjata och försöka få andra att må dåligt? Är verkligen inte med på noterna här...
Och, angående Köping, vi åker på onsdag (: Great! Ehee.. Elin är helt underbar, och det kommer bli så jävla roligt, tralaa..

söndag 27 april 2008

realize

Aha. Men, ah.. Det sög ju.. -ler-
Köping på onsdag eller torsdag, iiih! Kommer bli toppen. (Y)


Och, förlåt, men du gör fortfarande för ont i mig. Vet varken ut eller in...
There ain't so many people that really can make you cry
And there ain't too many things that really reach you inside
When it happens It feels like we all wanna die
And the best time for answers might be when we cry

Aren't we really really living, when we cry?
Aren't we really really feeling, when we cry?

onsdag 23 april 2008

jag kommer aldrig få dig

Och det svider lite lite lite.

Varit hos Yvonne Svensson idag, ätit smörgåstårta för hela Nässjö, haha. Är så himla glad att Elon finns i mitt liv, fastän att hon är lite vrickad. :) Det var gott med smörgåstårta, förresten. Jimmy måste tycka att jag är dum i huvudet, fast tycker han det så tycker han säkert samma om Elin så det spelar inte så stor roll. Jag vet att jag är bäst ändå, haha. Nu ska jag egentligen skriva en uppsats om judendomen, plugga matte, skriva ett tal till svenskan och plugga religion + samhäll och skriva tre uppsatser till Britta. Men jag orkar inte. Får bli en kopp te och soffan med morsan istället...

Om jag inte får för dåligt samvete, och ändå sätter mig med den där skiten. Kom på en sak, har en uppsats i psykologi B också. Just fan. Vad mycket det blev nu. Utmattad innan jag börjat. Måste nog sova.

Godnatt mina pärlor.

jag var aldrig någons

Skrivit nationella idag. Gick utmärkt. Gick fort. Jag är bäst. Idag kommer min papi hem igen, efter tre veckor i Italien, som jag längtat! Herre min gud. Ska pussa på skalpen, yep. Och så ska jag till Nässjö, fira Erik, igen. Fast hos hans mamma idag, trala. Har inte köpt något, hoppas inte han blir arg.. Kanske kan leta upp något fint i min garderob. Han är trots allt vääääldigt feminin ibland.. Eller så kan han få min gamla Sverigeflagga. Bonnigt och bra.



Vi var aldrig varandras, du var aldrig min.
Vi var aldrig varandras, jag var aldrig din.
Jag var aldrig någons.



Elin Svensson,
you make my heart beat faster
. Du är helt fantastisk.

tisdag 22 april 2008

nationellt prov, svenska b

Jag läääängtar. Älskar nationella prov, det är helt underbart. Älskar fika, älskar skriva, älskar massa timmar i min egen värld. Jag fullkomligt älskar svenska nationella, men engelska går finfint det med. Jag är glad. Imorgon. Yes. Längtar så mycket!

Och så får jag kramas med Elin också. Det är nästan lite bättre än nationellt prov, haha.

lördag 19 april 2008

sjukdomsyra

''min katt-karl håller mig sällskap i sjukdomen, och just nu är det extra synd om mig för alldeles nyss så svimmade jag i duschen. är helt yr i skallen, och egentligen borde jag ligga ner men mina njurar är ett rent jävla helvete för tillfället och jag funderar kraftigt på att slänga mig framför ett tåg alternativt hänga mig i första bästa gardinstång.''

Ovanstånde är skrivet på min bilddagbok i tisdags, jag minns inte att jag skrev det. Hallå, vad yr jag måste varit! I vilket fall som helst, Norrköping blev toppen & jag är så jävla nöjd. Alex och jag bråkade iofs, som vanligt, men det gick åtgärda ganska bra ändå. Tinna och Anders kan ju bara rääääkna med att jag ska flytta in i deras källare, och that's it. Just nu dricker jag öl, men jag måste sluta snart för inatt ska jag hämta min kvinnelikvinna i Solberga och köra hem henne, men hon är säkerligen så full så hon kryper, så hon märker nog inget.. :)

Puss.

(Hehe, seriösa Nikidotcom)

torsdag 17 april 2008

highwayman

Åh. Måste måste måste bli frisk. Ska ju till Norrköping imorgon, m å s t e till Norrköping imorgon. Bög-sjuka -tjura- !! På tisdag fyller bonn-erik ungefär tolv, egentligen 17 eller något, men ändå. Ungefär tolv. Det ska firas hemma hos familjen Svensson, och jag är bjuden! Ih :D Förhoppningsvis får jag sova hos Elin mellan lördag och söndag, om hon inte skulle jobba osv. Naaaaajs.. Borde man köpa något? En keps kanske, ''STOLT BONNE'' eller, ''STOLT VOLVORAGGARE'' .. Yep, får checka utbudet.

Nu ska jag slänga mig i sängen och försöka bli frisk. Tralaa.

onsdag 16 april 2008

tell laura i love her

Hämtat min klänning idag, ih. Den var fin. Nu ska jag också bli lika fin. Fast först ska jag bli frisk. Kommit fram till att det är halsfluss jag lider av. Åh, herregud, skjut mig liksom. Jag vill tillbaka till skolan, och jobbet. Har för mycket just nu, hinner inte vara sjuk. Blubb.


Förresten så saknar jag min hemliga pojkvän, han borde komma hem nu!

patetiska nolla

Känn dig inte säker, du är ett levande bevis på att man blir vad man äter.

Åh, orka att du tror allting handlar om dig? Sure, du är säkert med en hynda, men snälla lilla gumman, världen kretsar inte kring dig! Som jag skrev i förrförra inlägget, ''låt mig vara, jag låter er vara'' .. Vilket betyder att jag inte skriver om dig i nästkommande inlägg? HALLÅ, så speciell är du inte, raring. Så snälla snälla, ta åt dig av det här, men inget mer. Varför skulle jag lägga energi på att skriva att du är en hynda? Det vet väl alla redan, antar jag..

Tralaaa..

måndag 14 april 2008

det är synd om mig

& min hemliga pojkvän vill inte pussas när jag är sjuk. Åh. Har 40graders feber och magsjuka, stackars stackars mig. Självömkan, ja tack. Tycker någon ska komma hit och göra mig frisk igen, är tamigfan alltid sjuk. Ja.


Ha Ha Ha. Ha. Okey, ne. Inte alls. Men efter den senaste utskällningen har jag inte hört något precis. Men visst, jag ska slicka marken du går på. Tror du på fullaste allvar det eller? Tycker att om ni ska hålla på kan ni åtminstone göra det i nyktert tillstånd, men icke. Ta det full, gör det bara. Du minns väl inte ens vad du sagt, din hynda.

lördag 12 april 2008

du måste vara schizofren

Fattar ingenting. Varannangång är det tiptop & positivitet och varannan biter du nästan skallen av mig. Låt mig bara var istället, jag låter ju er vara. Och jag vill inte bli mer sårad av honom nu, jag klarar inte det. Efter förra gången var jag totalt knäckt. Ni ska inte kunna påverka mig och mitt mående, även om jag faktiskt saknar min bästa vän. Jag överlever utan honom, precis som han överlever utan mig. Bra, då var det klart då. Låt mig vara nu, ömsesidig respekt.

För övrigt är jag ganska tacksam att Elin drog mig ur alla bråk igår, hade nog kunnat döda tror jag. Tack Ejloon. :)

fredag 11 april 2008

en bild säger mer än tusen ord


Hon är ju bara föööör söt, -ler-


ejlon & nikita

Ajjemän, tillbringat natten i elins säng, med hennes lillebror liggandes på soffan. Seriöst, grabben snackar alltså mer i sömnen än jag gör i vaket tillstånd. Ikväll blir det E.M.D på högland, ahman.. Eller, det är planerat så i alla fall -ler- Ska i vilket fall som helst bada i rödvin & må allmänt toppen. Tillsammans med brudsen blir det nog en riktig höjdarkväll, hahaha.. (;


ELIN, bara kom om du vågar, du är ungefär lika mycket gangster som borat! ;D :*

torsdag 10 april 2008

dumma arab

''blås vem du vill, men aldrig araber!''

Haha. Tänkte ju att jag inte skulle göra mig osams med honom, men det gåååår bara inte. Jag svär. Kommer förmodligen hagla bomber över mitt kvarter nu, TAAA SKYYYDD!

onsdag 9 april 2008

fortsätt att spela rambo

Det är lugnt, när jag är kåt så bara ringer jag Katrin.


Arbeta, arbeta... Bäst är jag. Får mycket fina komplimanger på mitt jobb.. Som små instick sådär.. Men mest klagar dom tror jag, haha.. På mitt hår & kaoset jag för med mig in i ett rum. Men, jag vet att dom älskar mig innerst inne (a) -ler- Och Ejlon my hoe är skvatt galen. Fast, du får mig att skratta kvinna, tackar tackar (; Mjau.. Trött är jag med. Kanske borde sova, men det är bara kanske. Skola vid kvart över åtta, puh. Tåget går tjugo över sju. PUH. Och suck. Men på fredag blir det i alla fall högland med damerna, och vin i mängder. Fast inte för mycket, PappaSvensson kanske inte släpper in mig då, haha. Trollhättan på lördag med, yep. Hälsa på morfar. OCH, så vill jag träffa dig -ler-

Mine. <3

bara kom om du vågar, du är ungefär lika mycket gangster som borat

Ska slå huvudet av dig, horunge. Jag är inte bitter, men går du på mina vänner också, då jävlar. Och så har du mage att hota mig, haha. Skrattar ihjäl mig. Ta med din 9mm om du ska överleva helgen, raring. Tar dig så jävla lätt.
Bara kom om du vågar, du är ungefär lika mycket gangster som borat.

''KnarkBark, gör det du är bäst på istället. Snorta cox med en femtiolapp''

tisdag 8 april 2008

magic

Tror du har magiska fingrar. Magiska ögon. Magiska allt. Det är varmt och pirrigt i min mage, because of you. Och, jag vill aldrig aldrig förlora det här igen.

freddie eriksson

Haha, godnattsång på efterfest. -ler- Min blivande make, för övrigt.
Vi ska få mulattungar och så vidare. :) Jag är nöjd.

måndag 7 april 2008

i ain't got the heart

Fröken Huhtimo & Fröken Svensson är helt tokiga. På väldigt mycket allvar. Ejlon glömde lätt ta sin medicin idag. Fast jag är glad ändå. Trevligt trevligt att mobba LillebrorSvensson, och hans bonnkompis. Och trevligt att ligga i Ejlons säng och trängas. Ja. Trevligt överhuvutaget. Jag är glad att jag har dom där stollarna i mitt liv alltså. Verkligen.

det är sommar ute, även fast det är kallt

VVV - Våga Vägra Vintern.
Går med konstant gåshud, men ta mig fan, det är sommar. Tänker inte byta mina flipflops tillbaka till vanliga skor. Mina fötter vill inte ner i ett par strumpor, och jag vägrar ta på mig något annat än linne. Jag vill ha sommar, och om man låtsas tillräckligt mycket att det är det, så sätter jag mitt liv på att det blir så. Så det så.

För övrigt vill jag till dig nu, och i helgen ska jag komma. Det lovar jag.

söndag 6 april 2008

this is me and i can't change

Många videosar just nu, men kvinnan är ju helt underbar. Och jag är så såld på allt med Sophie, och på honom.

fredag 4 april 2008

time to kill

Underbara solsken. Åt frukost på balkongen idag. Och satt i solen och åt vattenmelon innan. Sommar. Klädd i kjol idag också, underbart. Och nu ska jag jobba. Kan inte bli bättre på något vis. Bara du som fattas mig, älskling.

torsdag 3 april 2008

stay with my heart

This is for you, my love.

det är bara jag som älskar dig inåttrasslad och utåtvänd

And still, du styr min värld med järnhand trots din frånvaro. Saknar dig, ibland så mycket att det är svårt att andas. Men jag klarar mig. Det gör jag alltid. Vill bara att du ska veta att det inte går en enda dag utan att jag tänker på dig. 16 veckor och tre dagar sen idag. Det är fortfarande svårt att gå upp på morgonen, och veta att du inte kommer ringa. Inte skicka något sms. Sexton veckor. Känns som en evighet.

För sexton veckor & tre dagar sen körde jag express hem till dig för att sova i dina armar. Allting var bra. Vad var det som gick så fel? För exakt sexton veckor sen tog du adjö, för tre dagar efter den natten var jag ett minne blott. Du finns alltid i mina tankar. I varenda rörelse finns du. Du var mitt allt. Jag saknar sommaren som vi var, och jag ältar & ältar hela kvällarna. Läser mina dagboksanteckningar om och om igen. Försöker återskapa känslan du gav mig, i ord. För mig kommer du alltid vara blundande ögon, blommor i hjärtat och brinnande fingertoppar. För älskling, du fick mig att känna det ingen annan någonsin lyckats med.

Och jag kommer alltid älska dig, no matter what. Du var mannen i mitt liv.

onsdag 2 april 2008

jag ska slå dig, sa han sen. känslig.

Bernt ska ge mig p-piller i försenad födelsedagspresent, så jag slipper bli gravid med araber och ''annat löst folk'' igen. Jag bara ler. Min lilla afganistan-unge kommer bli världens sötaste, för grabbens farsa är stenkastare. -ler- Bara se till att inte bli osams liksom, man vet ju inte hurvida han töjer på gränserna och bombar mitt hus eller så. Bäst att vara på den säkra sidan, osv.


''Jag ska slå dig, sa han sen. Känslig.'' Hahaha. Ja, jag vet att ni inte fattar. Men jag kommer på finfina magmuskler av den där karlen alltså.

tisdag 1 april 2008

vinden har vänt

Strax sjukan igen, snitta snitta.. Har gett upp nu, orka liksom. Blö. Men nu ska den bort, ih (; Och du kommer väldigt mycket förmodligen vara i mina tankar under hela ingreppet. Det är trots allt på grund av dig som jag måste.


Hoppas du har det bra. Vet att jag tänker på dig.