söndag 31 maj 2009

Det är tomhet & tystnad här borta. Alla sover. R skrämde halvt ihjäl mig för en halvtimme sen, så jag skakar fortfarande. Vill hem och mysa ner mig tillsammans med J och lillfis.


Snart.. Bara några timmar kvar.

torsdag 28 maj 2009

Jag glömde bort att jag fanns lite. Jag slutade vara bitter på världen och blev istället ledsen på livet. Det finns lite nytt nu, för den intresserade. Det finns alltid något nytt, och nu minns jag att jag finns igen.


Världen är ganska behaglig ändå, mer behaglig än en icke-värld. Men det fattas ord. Många ord. Någon dag hittar jag dom igen, det vet jag, och jag vet att det kommer vara lyckliga ord. Många ord. Egentligen är nog livet också rätt behagligt, jag är nog bara bitter på allt, och tar inte till vara på vad jag har. Jag får såna perioder. Jag får ha såna perioder. Om bara J står ut, och det hoppas jag att han gör.
''Det är en grym färg, vitt. Ja, det är ju tydligen inte ens en färg har jag hört, utan summan av alla färger. Det kändes som om det vita åt upp all färg i vårt hus. Allt solsken och all värme. Som om det glupskt slukade allt det som varit ljust och varmt. Tills det blev såhär.''

tisdag 26 maj 2009

Har målat om mitt kök nu, svart fondvägg och resten vitt. Det känns helt underbart. Går in, tittar, går ut, går in igen.. Är så stolt, för jag har ju faktiskt gjort allting själv, varenda penseldrag, och varje spackling, tejpning, allt. Pure happiness.


Sötsnutt har också skött sig finfint under tiden jag har målat, bara en enda gång höll hon på att drunkna i en av färgburkarna, haha..


Och, just det, hon fick en ny fin tröja med. Miih, sötkatt.



onsdag 20 maj 2009

konsum-shopping är bra för själen

Satt här innan och kände mig som ... Ja, jag vet inte vad, var så uttråkad & kände mig så övergiven. Sambon jobbade, det vill säga, satt i andra änden av rummet och spelade poker, vilket innebär att jag inte får störa honom. Det suger att vara två här hemma, tre med katten, men ändå inte ha någon att prata med.. Fick ett smärre sammanbrott och lipade en skvätt, ville att världen skulle gå under & jag med den, eftersom alla, ALLA, hade något att göra utom jag. Då tog söt-sambo mig under armen och ner till den enda affären i stan som var öppen, konsum, så jag fick handla. Köpte ljus, och nya fina ljusstakar, en stekspade, nya underlägg till bordet & lite allt möjligt. Helt plötsligt känns världen ljusare & nu sitter jag med ett leende på läpparna. Det är bra för själen med shopping. Jag blir lycklig. Löjligt lycklig.


Det är väl tur att det inte behövs för mycket, haha.
I gave up coffee and cigarettes
I hate to say it hasn’t helped me yet
I thought my problems would just dissipate
And all my pain would be in yesterday

I poured my booze all down the kitchen drain
And watched my bad habits get flushed away
I thought that that would keep my head on straight
And all my pain would be in yesterday

But it’s true
I’m still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit, you

I thought that if I didn’t go and play
The sadness would get bored and go away
I thought that if I didn’t go astray
That all my pain would be in yesterday

But it’s true
I’m still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit, you

I sold my guitar and my piano
I thought that it was these that kept me low
I thought if only I could try and change
That all my pain would be in yesterday

But it’s true
I’m still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit, you
I must quit, I must quit, you

Vi överlevde, båda två

Skulle ta en dusch, kom på att det nog är dags för fröken Geisha att också få ett ordentligt bad. Tänkt & sagt, spolade upp lite vatten i badkaret och doppade Satan. Det gick faktiskt förvånansvärt bra, hon försökte rymma men jag ser inte ut som den självmordsbenägna fjortonåringen som jag fasade för, haha. Nu luktar hon Gliss precis som jag, och tvättar sig frenetiskt. Förstår hon inte att hon är ren?


Mjaaau....

tisdag 19 maj 2009

2008-12-26, 19:48

''haha, jag kan fan inte sluta le. Av någon outgrundlig anledning hamnade jag i staden jag växte upp i, och inte besökt på flera år, igår. Och vilken kväll det blev.. 19 år, låååånga ben, perfektion, jag sprang på mitt gamla ex och sexigare än så blir det inte.''






Jag älskar Dig, Johan..

söndag 17 maj 2009

jag tror på fullaste allvar att min katt är Djävulen i fin förklädnad. Eller, vänta.. Inte tror, vet. V. E. T.

Min katt är löjligt hårdhänt. Hon är nog ingen katt. För tillfället sitter det både en, två, tre & säkerligen fyra små vassa tänder ända inne i min benmärg.

Hon kan vara ganska charmerande & ser rätt harmlös ut. Låt er dock ej luras, hon bär på en djup och mörk hemlighet. Hon är Djävulen, i riktigt schysst förklädnad. Lovar..

För övrigt skänkes hon bort (gratis naturligtvis) till första bästa. Droppa en kommentar med er address så slänger jag henne på lådan med en gång.

måndag 11 maj 2009

ge mig barnet, tack

Efterslängen från helgen kommer nu. Idag är jag segare än igår, men i förrgår var jag piggare än någonsin. Inte. Vi tog några cider hemma, en öl på hotellet. Jag och Å satt och gäspade i varsin fotölj. Sambon kom på den utmärkta idén att ta några shots för att komma igång. Det slutade med att jag hade hällt i mig runt sju.. Jag minns inte så noga, haha. Det var trevligt i alla fall, och nu ligger planerna på hus och trädgård tillsammans med D & L. Det vore guld att få bo tillsammans med min älskade bästis, (haha), och L när han drar igång gitarren. G. U. L. D.

lördag 9 maj 2009

Klockrena kvällen igår. Blomster skulle komma på prinsessbesök hos mig, och ville tydligen festa. Jag var trött & seg, men gick med på att åtminstone checka läget. Trillade in på ett hotell fyllt av 40+are och lumpare, stod mestadelen av kvällen och pratade med ett gäng skåningar. Det var trevligt som tusan & jag fick in en rejäl högerkrok på en snubbes haka så underkäken var fan nere i marken och vände, haha.. Sen spillde han blod på sin ljusa skjorta, stackarn. Men han tänkte bita mig, kan jag ju säga till mitt försvar. Handlade instinktivt. Fällde också prinsessan när vi var på väg hem, hon föll handlöst och det blev samma reaktion där som med killen som vägde hundra kilo mer än mig, vi satt på backen och skrattade så det nästan kom tårar.

Ikväll kommer min BFF Dennis hit, tillsammans med L. De skulle ta med gitarren & så skulle vi nog ta ett par kalla, tillsammans med sambon och Å. Kanske L också. Det blir nog najs. Oh yes, idag är jag lycklig!

torsdag 7 maj 2009

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without

Drew talks to me, I laugh cause it's just so funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right,
I wonder if he knows he's all I think about at night


He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?

And there he goes, so perfectly,
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause

He's the reason for the teardrops on my guitar

The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?


So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
He's the time taken up, but there's never enough
And he's all that I need to fall into..
Drew looks at me, I fake a smile so he won't see.
Idag kommer äntligen Herr Tourettes hem igen, så jag behöver inte vara ensam mer. Det är lycka.

onsdag 6 maj 2009

Jag vill inte vara ensam längre nu, det suger. Big time.

tisdag 5 maj 2009

lilla Saga

Nu är jag äntligen Gudmor till lilla Saga. Åh, längtar så efter att få se henne, hon kan ju inte vara annat än perfekt...


Lilla lilla Saga...

måndag 4 maj 2009

Det här har varit den mest händelserika dagen, någonsin, känns det som. Skulle träffa Karamell, vi tog en promenad, campingen fram och tillbaka, och sen en fika på Princess. Där gick vattnet. Helt oväntat. Det blev stök att få hem henne, få hem J, hitta bilen, köra till förlossning. J och jag gick och skakade, om vi var så nervösa vill jag inte ens veta hur nervös hon var. Nu blir jag gudmor lite tidigare än beräknat, har inte hört något än, men mina fjärilar i magen vill inte vila...


I övrigt går det. Det är inte lika ledsamt längre, även om jag fortfarande tänker på det.. Antar att livet måste gå vidare, trist bara att jag råkar försumma de som betyder mest för mig när jag mår sådär... Kan ju inte vara alla till lags heller, i och för sig. Men det är trist. Det är ju inte jag egentligen...

söndag 3 maj 2009

jag älskar när du säger att du älskar mig, det vet du.

fredag 1 maj 2009

ont gör det också, så in i helvete

Jag skäms nog. Alla andra kan, men inte jag. Jag vet inte vad jag gjorde för fel, men jag skäms. Det finns ingen att prata med och jag skulle verkligen behöva det just nu. Jag kräver nog för mycket av världen, men.. Fan, jag orkar inte.

Alla andra går det så bra för, jag fick inte ens chansen att välja. Åt helvete.