tisdag 30 juni 2009

Kan åskvärmen dra åt fanders så jag vågar bada och gå ut igen.


Imorgon kommer Johan hit. Vi ska äta middag. Var snurrig innan, fick för mig att det var idag, men det stämde ju inte, haha. Hoppas bara allt går bra. Är lite rädd att jag ska bli liten och ledsen igen. Men samtidigt måste vi kunna umgås utan att det blir så, vi ska ju trots allt till Thailand ihop snart.



Nu tar jag ett glas vin & lyssnar på C. Vreeswijk. Det är najs.
Först träffade jag Marie-Louise och jösses vad jag blev kär
Vi tänkte väl förlova oss men min pappa sa: Tyvärr!
Håll fingrarna ifrån den damen, min son, och sky henne som pest
För du och hon har samma far och då blir det incest!

Sen träffade jag Linnea och vi prasslade en tid
Sen kunde det inte hjälpas men Linnea blev gravid
När hennes mor fick se min far så stämde hon upp ett tjut
Linnea var min syster och sen fick vi göra slut

Anita och Carina, Britt-Louise och Siv,
ja hundra andra damer fick jag stryka ur mitt liv
för pappa kände deras mor och sade till direkt:
Den kan du inte gifta dej med, för ni är faktiskt släkt!

Förstår ni nu, medborgare, att jag blev ganska sned
Varenda dam i våran by var jag besläktad med
Mitt sexualliv krånglade, till aska blev min glöd
så jag gick till min mamma jag och klagade min nöd

Min käre son, sa mamma då uti all enkelhet,
din pappa är en jävla bock som alla människor vet
och alla dessa damer är han säkert upphov till,
men han är inte far till dig, så gift dig med vem du vill!

måndag 29 juni 2009

Pappa kidnappade mig. Vi åkte ut till farmor och pratade en sväng, och gick sen ner till stranden. Vattnet var förvisso rätt kyligt, men paps var kärring och doppade sig så långsamt.. Skvätte lite på honom, och han härjade en massa om att det var kallt, haha, till slut drog han till med att han skulle strypa mig om jag inte slutade. Informerade min gode herre att man faktiskt inte får hota sina ungar till livet, & så berättade han om att det var han som skulle få en plugg i skallen (dagens tidning). Sen fikade vi lite tillsammans med farmor & nu sitter jag här. Kom på att jag behövde äta igen, så kokade nudlar. Snart kommer E med en massa nytt skvaller, härligt!


Dude, i totally miss you, totally miss the honesty, and special times and honestly, i totally miss the fucked up things you do.
''Johan
hört att insjö-späckhuggare är livsfarliga''

Han tetas för att jag är rädd när jag badar, vilken elaking!



Igår var jag vid världens ände, Hok, innan jag skulle till jobbet. Badade och spraymålade E's bil. Nu är den ''gubb-bääche'', haha. Jag var duktig och skrev Niki över hela motorhuven, så då tyckte E att jag inte fick spraya mer... Det gjorde jag i alla fall & där jag sprayade blev det finast, så det så.. Mjau.


Nu vill jag bada, kan någon komma och kidnappa mig?
Är typ en sekund från att kräkas. Usch, inte bli sjuk nu. Måste klara mig igenom natten, i alla fall..

Klassfesten igår var så roligt, alla minnen som kommer tillbaka... Åh. Ja, det var verkligen kul.. Sen kom E och hämtade upp mig, körde hem mig och tillsammans lyckades vi lura upp grannen på ett glas vin. Mycket trevligt. Planen var att gå till hotellet, men jag gick och la mig istället, var toktrött. Grannen & E satt tydligen uppe i två timmar till, haha.


Well. Måste försöka att inte spy nu. Håll tummarna.

lördag 27 juni 2009

kenta & loke förfestar tillsammans med mig

Klassträff med låg-mellan-högstadieklassen strax, så jävla najs. Laddat upp med vitt vin, solen till ära. Var hos papi och grillade innan, Burseryd var där, & sen kom E. Solsken, grillad ost & öl. Det kunde omöjligt kännas bättre just då. Pappa är elak och lurade i E en massa lustigheter, fast det var rätt kul.. Har inte sett så många olika miner på en och samma gång, -ler-


Nu, platta håret & börja gå mot BlåHuset.

torsdag 25 juni 2009

Jag blir tokig snart. Att gå runt här, höra honom överallt, se honom överallt, känna honom... Fast jag vet att han inte är här. De som säger att första tiden är värst ljuger, det blir fan bara värre och värre för varje dag. Varje morgon är ett slag i magen, när han inte ligger bredvid. Varje tv-program, varje låt, varenda jävla maträtt har något, som påminner om honom. Jag hör folk nynna på låtar & hör en text som inte alls är rätt, för det hittade han på. Jag kan höra hans skratt och hans andetag när jag går mellan köket och vardagsrummet, men han sitter aldrig vid den fula jävla datorn som jag hatade (men som mer än gärna skulle få stå där nu, med honom framför). Han skulle till och med kunna få spela det där quake-fanskapet hela nätterna, bara han var här!


fanfanfan

onsdag 24 juni 2009

Har jobbat idag.. Det gick.. Det var jobbigt, men det gick.. Tappade min piercingkula, gör väl egentligen inte så mycket, jag tyckte inte om den svarta, var för hans skull.. Nu är den silvrig igen..

Höll på att svimma innan, det är nog dags att äta något. Fast det är så jävla svårt, allting bara växer i munnen på mig, och hungerkänslan är på noll. Har gått ner ett och ett halvt kilo sen i lördags, så jag inser ju att jag behöver stoppa något i mig, men det är så jävla äckligt. Allt är äckligt. Äcklig känsla i magen..

Nu måste jag försöka sova, igen, så jag klarar av att jobba imorgonbitti. Fanfanfan. Jag vill inte vakna ensam igen. Kom tillbaka...
Geisha ligger i mitt knä & knakar, jag har feber och ska ta en tablett och ligga en stund till, så jag orkar med jobbet ikväll. Inatt var den värsta, by far, natten i mitt liv. Jag kunde inte somna, ville inte tänka. How to do?

Förlåt, för smsen... :$

tisdag 23 juni 2009

När mörkret faller kommer tårarna igen. Det är för jävligt, faktiskt. Att gå och lägga sig ensam, veta att han inte kryper ner ijämte, att vakna ensam & försöka ta sig igenom ytterligare en dag. Det värker i hjärtat och det sitter en klump i magen.


Jag vill bara vakna upp igen och inse att allt bara var en mardröm.

måndag 22 juni 2009

''Hej,.. Vill du komma ut till Kräpplehult?''

Klart jag vill. Jag vill inget hellre! Att gå här i tomheten tar kol på mig. Får lite dåligt samvete för lilltösen, men samtidigt.. Hur mycket är jag att ha här hemma när jag bara tjuter? Det kommer ta ett tag innan det blir bra, men tacktacktack, till alla er som finns. Och som tar hand om mig. Ni är guld.



how can the world just carry on...?
Det har inte ens gått två dygn, och jag kan inte ens räkna till hur många gånger jag upprepat ''Ja, jo, men det löser ju sig alltid.'' & ''Det ordnar sig till slut, jag får bara bita ihop och ta en dag i taget.'' .. I mina försök att låta positiv så hör jag lång väg att det klingar falskt. Vem försöker jag övertyga egentligen? Förmodligen mig själv... Jag blir så irriterad, för egentligen är det bara käpprätt åt helvete, och jag hatarhatarhatar att han inte kommer tillbaka. Jag vet att han inte gör det, och upprepar också det tusentals gånger. Ändå går det inte in. Som att slå huvudet i en vägg. Bryt ihop och kom igen. Jag kan dra hur många klyschor som helst, det är åt helvete ändå. Och det känns inte det minsta bättre. Jag vet att det löser sig till slut (där kom det igen) men just nu känns det förbannat jävla hopplöst. Jävligt dålig planering av han där uppe om det nu finns någon mening med allt som sker, jääävligt dålig. Vad fan har jag för otalt med honom, va?. Åh.


Det löser sig ta mig fan inte. Usch. Stå ut med mig, jag kommer förmodligen vara bitter ett tag. Stackars fröken Å som får skavsår i öronen...
Skjut mig.


Ögonen går i kors, jag orkar inte jobba. Vill inte jobba. Får dåligt samvete för att lilltuss är ensam hemma, och jag vill bara krypa ner under täcket och vakna i ett annat liv.



Byt sovkompis, vafan.

söndag 21 juni 2009

jag saknar dig, och älskar dig. i all oändlighet.

Blev tjejmaffia här igår. Mamma kom hit och hjälpte mig röja, och sen kom Fröken Å och erbjöd sig att stanna över natten. Kom på att jag hade glömt att äta så Å tog mig i handen för att åka och handla. Allt var stängt, så det blev en roadtrip till McDonalds i Vetlanda. Nattsömnen var nästintill obefintlig inatt, dels på grund av mina egna snurrande tankar & dels på grannens jävla liv. Hade god lust att gå ut och skrika till dom att ''tack, men jag har nog med mina egna kärleksbekymmer, jag behöver inte höra era också.'' Speciellt inte mitt i natten. Jaja, till slut kom snuten och sen vart det tyst. Då var det bara grubblerierna kvar. Jag kan inte smälta det riktigt. Jag är ensam nu. Han kommer aldrig mer tillbaka...

Geisha vill busa, jag orkar inte busa. Hon tvättar min kinder när jag gråter för mycket & det är fint att ha henne. Hennes stora ögon ser så ledsna ut. Hon saknar honom också, det är jag helt hundra på. Det är tack vare de där ögonen jag gick upp i morse, och så kommer det nog vara ett tag. Jag måste ta mig i kragen och kliva upp. Vore det inte för henne skulle jag nog bara dra täcket över huvudet och inte kliva upp innan allting blivit bra igen.

torsdag 18 juni 2009

Fortsättningen; ''Ah, men dom gör i alla fall en rosa kola som ser jättegod ut! Du mååååste se det avsnittet!''




HEY, who are you and what did you do with my boyfriend?!?!

onsdag 17 juni 2009

Sambon börjar sjunga på ''bumbibärssaften, den magiska kraften'' & utbrister sedan; ''OH! Har du sett det bumbibjörnsprogrammet när dom gör kola i slottet?!!''


Eh.. Nej.. Det har jag inte.. Där fick du svaret, älskling.. Det var lite svårt att få fram i skrattsalvorna...

fredag 12 juni 2009

GSE-längtan

Johan spelar poker & jag vill se Green Street Hooligans, men jag hittar den inte.. Jag vet att jag fick med den i flytten, men nu är den borta! Suck.. Men, bildsöker på Charlie Hunnam så jag i alla fall får lite ögongodis..


tisdag 9 juni 2009

Usch. Jag blir ledsen i ögat när det blir såhär. Svara på mitt sms, så jag vet. Du är den som varit med i mitt liv längst, & jag vill veta ifall du är arg. Jag vill verkligen veta.

Svara då...

söndag 7 juni 2009

en värkande höft & lakritsfobi, dagen till ära.

Fröken Å kom hit igår, planen var att gå ut och styra upp det på hotellet då det enbart är studenter ute nu. Vi drack cider & lite smågroggar, pratade och hade allmänt trevligt. Lina kom förbi, skulle förfesta med oss, tillsammans med en flaska lakritsshot. Det är farligt. Vi shottade, gick till hotellet, körde ''varannan-drink'' och var bäst i test. Någon dum idiot hällde ut sin drink på golvet under mina skor, varpå dom blir glashala & jag faller ifrån en barstol & med för mycket alkoholhaltiga drycker i blodet föll jag pladask. Ingen reaktionsförmåga, what so ever. Det kändes inte då, men upp kom jag minsann inte. Fröken Å skrattade i ungefär ett halvår innan hon insåg att jag med ostadiga ben och is-skor inte kommer upp ifrån golvet. Hon hjälpte mig, till slut. Jag skämdes lite halvt ihjäl och vi gick och satte oss i trappen till tredje våningen. Vi skrattade till magen krampade & sedan begav vi oss iväg mot kvällens största mål: Grillen. Mina skor dödade mina hälar så de åkte i väskan och vi fick skjuts två kvarter av några som tydligen kände mig (alla känner apan, apan känner ingen) för att de tyckte synd om mig som fick gå barfota. Vi handlade baconburgare och gick hemåt för att äta. Somnade, vaknade, hade dödligt ont i högra sidan på grund av mitt stilfulla fall mot stadshotellet fina stengolv, åt bakismat & tog bilen till Höreda för att titta på hus. Åkte till campingen och skulle köpa glass där jag gjorde det fatala misstaget att köpa en bägare med lakritsglass. Det vände sig omedelbart i magen & jag insåg att det är sjukt dålig planering att dricka lakritsshot & dagen efter tro att det går ner lakritsglass.


Phu.


Nu blir det bakfyllemys i soffan tillsammans med lillsnutta och så ska jag redan nu börja längta till nästa helg, wiho. Då blir det Rockabilly i Pilabo med fina fröken fräken. N. A. J. S.

onsdag 3 juni 2009

min framtid, tydligen, haha

Du hade läst lite litteraturvetenskap och sedan utbildat dig till bibliotekarie, mest för att bli av med studieskulden. Du arbetade på ett skolbibliotek på landet. En kväll hittade du en tunn liten skrift som du inte tidigare sett. Du undrade om den ens kom från ditt bibliotek, eller om någon lämnat den där. Skriftens namn var "I". Du läste den, motvilligt fascinerad. Författaren, tydligt inspirerad av Nietzsche, pläderade för den totala egoismen och den fria viljan som grund för all revolution. "Individen är skyldig att hävda sina behov, i alla stunder, som om det gällde livet, eftersom det gäller livet. Döden är bara en definitionsfråga." stod det, bland annat. Även fast du ville kunde du inte släppa tankarna på boken. Du kände dig inte sedd på jobbet, inte uppskattad av skoleleverna, och du var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år. Du skaffade dig en hjärn-försäkring och började planera. Tidigt en måndagsmorgon kapade du en månraket och styrde den mot Eiffeltornet. Varför vet vi inte. Och nu är du död. Men det är som sagt mest en definitionsfråga.